iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 1,45 euro inc. btw.

Esoterie

Toon als           
Volgorde

AHHA!

Auteur: Abma
11 stappen naar een M.I.L.D.e(re) levenshouding

Dit boek is een opmerkelijk boek van een even opmerkelijk man die het eenvoudigweg niet kan laten om anderen te inspirere: Paul Abma, in de eerste plaats gewoon mens en daarnaast 'trainer in levenslust' ...

Aisha

Auteur: Ingrid van Rhoon


Een zoektocht naar haar Ware Zelf

Dit boek is het levensverhaal van Ingrid. Door verlies van belangrijke zaken in haar leven belandt ze in twee psychoses. Zij is een zoektocht gestart om zich zelf weer terug te vinden. Op eigen wijze vindt ze een weg naar zelfkennis wat een voorwaarde is om je leven weer opnieuw op te bouwen. Ze verbindt zich met haar Ware Zelf en hierna schrijft ze als Aisha verder. Het is een bijzonder verhaal met als doel persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De gevonden inzichten gebruikt ze bij haar coaching en tevens is het boek een hulpmiddel bij zelfcoaching.

Alchimistische Arbeit und Vollkommenheit

Taal: duits

Auteur: Omraam Mikhael Aivanhov

Kämpft nicht gegen eure Schwächen und Mängel an, denn sie sind es, die euch niederwerfen werden, sondern lernt, sie zu nutzen und an die Arbeit zu schicken. Seien es Eifersucht, Zorn, Habgier oder Eitelkeit usw. , ihr müsst wissen, wie ihr sie mobilisiert, damit sie für euch in der gewählten Richtung arbeiten. Nehmt die Kräfte der Natur wie Elektrizität, den Wind, Sturzbäche oder Blitze. . . Jetzt, da der Mensch sie beherrschen und nutzen kann, bereichert er sich durch sie, und doch sind es ursprünglich feindliche Kräfte. Ihr findet es normal, Naturkräfte zu nutzen, warum seid ihr dann erstaunt, wenn man über die Nutzung der primitiven Energien spricht, die in euch liegen? Wenn ihr die Regeln der spirituellen Alchimie kennen würdet, könntet ihr alle negativen Kräfte, die ihr im Überfluss besitzt, umwandeln und nutzen.


1. Die geistige Alchemie -

2. Der menschliche Baum -

3. Charakter
und Temperament -

4. Das Erbe aus dem Tierreich -

5. Die Angst -

6. Die
Einprägungen -

7. Das Veredeln -

8. Die Verwendung der Energien -

9. Das
Opfer, Umwandlung der Materie -

10. Eitelkeit und göttlicher Ruhm -

11.
Hochmut und Demut -

12. Die Sublimierung der Sexualkraft

Allicht

Opstekers voor lichtgevend leven

Auteur: Lisette Schuitemaker

Aan wat je in het leven overkomt, is niet veel te doen. Aan hoe jij erop reageert, wel. Dat maakt alle verschil. Lisette Schuitemaker heeft als interviewer, tekstschrijver, werkgever, bestuurder, tante, healer en coach honderden gesprekken gevoerd. Steeds is zij in staat mensen snel naar de kern te brengen. Haar nieuwste term voor wat zij doet is:
ik ben een

op·lich·ter (de; m,v; meervoud: oplichters)

1 iemand die oplicht; bedrieger

Voorstel aan Van Dale:

2 iemand die oplicht; iemand die het leven lichter maakt;
iemand die mensen weer in contact brengt met het licht
dat ze al zijn.

De inzichten die zij in dit boek bundelt, zijn eye-openers. Ze zijn zo simpel als het bakken van een eitje. Pas haar opstekers op jezelf toe en vergroot jouw mogelijkheden om je licht te laten schijnen. Gebruik ze in gesprekken met mensen die je lief zijn en geniet van wat je ziet gebeuren.
Zo worden we samen steeds meer

licht·ge·vend (bijvoeglijk naamwoord)

1 licht uitstralend

Voorstel aan Van Dale:

2 vanuit eigen lichtheid anderen inspirerend

Altijd bezig!

Auteur: Anne Wilson Schaef
dagelijkse meditaties voor drukbezette vrouwen

Veel vrouwen zijn tegenwoordig zo druk bezig dat zij zichzelf voorbij dreigen te lopen. Dit geldt niet alleen voor vrouwen met een baan; ook huisvrouwen, al dan niet met een gezin, zal dit gevoel bekend voorkomen. Dit boek helpt een ieder de symptomen van een dergelijke werkverslaving' te herkennen aan de hand van citaten en korte series tekst. Met veel wijsheid, inzicht en humor heeft Anne Wilson Schaef bij iedere dag van het jaar een meditatie geschreven, waardoor men aan het denken wordt gezet. Altijd bezig! geeft iedere vrouw die te veel doet ongeacht waar of hoe ze dat doet - houvast en inspiratie, en creatieve mogelijkheden voor een positieve verandering in haar leven.

Amma Therapy

Auteur: Sohn

"The word Amma, which means ""push-pull"" in Chinese, was applied to a form of Oriental massage dating back five thousand years to the period of the Yellow Emperor. Founded and developed by Korean-born Tina Sohn, Amma Therapy is a highly refined and complex system of bodywork whose techniques and treatment strategies combine the use of traditional Oriental medical principles and a Western approach to organ dysfunction. It utilizes a variety of techniques, sometimes paralleling those found in major forms of therapeutic massage, as well as powerful new points discovered by Tina Sohn.

. This revised and enlarged edition now serves as a textbook for bodyworkers.

. Accompanied by extensive illustrations and twenty detailed treatments for a variety of common medical conditions, this teaching guide explains and demonstrates the proper execution of Amma Therapy techniques applied directly to the physical body.

. Includes nutritional and exercise recommendations providing a remarkably holistic guide for practitioners and students in all fields of bodywork. "

Annapurna een wandeling in de Himalaya

Auteur: Hammel

'Kalm verdwenen de groene heuvels in de mist. In de verte glinsterden de sneeuw- en ijsvlakten van de Himalaya. De hoge bergen staken als reusachtige kristallen in de blauwe lucht'
'De hoogste top daar in de verte is de Annapurna', zei Sabine. Opa Sam wist niet meer precies hoe hoog hij was. Ergens rond de 8000 meter dacht hij.
'Onze grote godin meet meer dan vijftig kilometer' zei een jonge man die ineens achter opa en Sabine stond. 'Je ziet allen het grijze hoofd . . . '

Een ontroerend verhaal van een oude man en zijn kleindochter die samen op weg zijn naar het Annapurna-heiligdom. Een boeddhistische monnik gaat met hen mee. Op hun trektocht wisselen ze van gedachten over de juiste manier om de wereld en vooral de mens te begrijpen. Ze laten zich daarbij inspireren door enkele fragmenten uit de geschriften van een Griekse filosoof uit de 3e eeuw v. Christus

Aquarius samenzwering

Auteur: Ferguson
Persoonlijk en sociale transformatie in de tachtiger jaren

Een machtig netwerk is bezig om radicale veranderingen teweeg te brengen. De leden ervan zijn afkomstig uit alle lagen van de bevolking: zij hebben gebroken met bepaalde grondbeginselen van het westers denken en misschien zelfs met het verleden ....